ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Αρχική ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Κάνοντας μια αναδρομή στην ιστορία της εταιρείας μας , ΗΛΙΑΣ Κ. ΝΙΝΟΣ, η αφετηρία μας ανάγεται στις αρχές του 20ου αιώνα στην Κων/πολη , όπου ο Κωνσταντίνος Νίνος (Koco Nino) ,πατέρας του Ηλία Νίνου, ασχολούνταν με το εμπόριο ξηρών καρπών και κυρίως την εξαγωγή καρυδόψιχας και κουκουναριού έχοντας ως σήμα τον αετό με καρύδι στο στόμα .

Το 1974 ο Ηλίας Νίνος εγκαθίσταται στην Ελλάδα όπου εξακολουθεί να ασχολείται με το εμπόριο, εισαγωγή και εξαγωγή ξηρών καρπών και το 1980 ιδρύει την ατομική του επιχείρηση ΗΛΙΑΣ Κ. ΝΙΝΟΣ με έδρα στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Θεάτρου. Η εταιρεία συνεχώς αναπτυσσόταν ξεπερνώντας  τα πλαίσια της ατομικής επιχείρησης  συνάπτοντας σημαντικές συνεργασίες ανάπτυξης. Το 1989 αλλάζει η νομική μορφή της εταιρείας και από ατομική γίνεται Ε.Π.Ε  ενώ το 2000 έγινε ανώνυμη εταιρεία με τη σημερινή της επωνυμία ΗΛΙΑΣ Κ. ΝΙΝΟΣ Α.Ε.
 
Έως και σήμερα αντικείμενο της εταιρείας μας  παραμένει η εισαγωγή , εξαγωγή και γενικότερα η εμπορία ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων, υπερτροφών και άλλων προϊόντων συνδυάζοντας την μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο με την πρωτοπορία, την ανάπτυξη και την εξέλιξη που επιτάσσει η σημερινή εποχή.